Skip to main content

Elite League – Με τηλεοπτική και διαδικτυακή μετάδοση το Final Four

Το προσεχές Σαββατοκύριακο διεξάγεται το Final Four της Elite League, με την ΕΟΚ να ενημερώνει πως τόσο οι ημιτελικοί, όσο και ο μικρός με τον μεγάλο τελικό, θα μεταδοθούν, τόσο διαδικτυακά, από το κανάλι της Ομοσπονδία στο Youtube, όσο και τηλεοπτικά, από τα συνεργαζόμενα δίκτυα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Η Elite League Ερρίκος Ντυνάν έφτασε με εικόνα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (και όχι μόνο) στη διάρκεια της κανονικής περιόδου και των playoffs. Η κορύφωση της σεζόν, με την διεξαγωγή του Final 4 που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κέντρο Λιοσίων, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Οι δύο ημιτελικοί του Σαββάτου, Ψυχικό-Τρίτων (16:30) και Μαρούσι-Πανερυθραϊκός (19:15), που θα χαρίσουν στους δύο νικητές την άνοδο στην Basket League, καθώς επίσης την Κυριακή ο μεγάλος τελικός που θα αναδείξει τον πρωταθλητή (15:45) και ο μικρός τελικός (13:00), θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα συνεργαζόμενα δίκτυα της ομοσπονδίας, αλλά και διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Ειδικότερα, τους τέσσερις αγώνες θα μεταδώσουν ζωντανά το Ionian TV, το Ήπειρος TV, το Ena Channel (Ανατολική Μακεδονία), το Aeolos TV (Λέσβου), το KOS TV (Κως) και το Attica TV (Αθήνα). Το Star Κεντρικής Ελλάδας (Λαμία) θα μεταδώσει ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό και τους δύο τελικούς, καθώς και σε μαγνητοσκόπηση το Σάββατο στις 21:45 τον δεύτερο ημιτελικό. Το TV 100 (Θεσσαλονίκης) θα μεταδώσει ζωντανά τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, το Νότος TV θα μεταδώσει ζωντανά τους δύο αγώνες της Κυριακής, ενώ το Flash (Δυτική Μακεδονία/Κοζάνη) θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση τους αγώνες και των δύο ημερών.